Fruitzuur treatment

FRUITZUUR TREATMENT

Fruitzuur is een geweldige manier om de huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven! Glycolzuur heeft een positieve werking op pigment, huidveroudering, acne, littekens, grove poriën en een droge huid. Het maakt de huid gladder, zachter, lijntjes verfijnen en oneffenheden verminderen, de huid krijgt direct meer glans.


Waaruit bestaat een Fruitzuurpeeling?

reiniging

fruitzuurpeeling

Liposome Multi Active Light

ampul


FRUITZUUR PEELING  ACNÉ 

Een fruitzuurpeeling verweekt de bovenste laag van de huid. Doordat de dode huidcellen niet meer samenkleven, gaat de huid versneld afschilferen.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel kunnen verstoppen en ontsteken. De ontstekingremmende werking van fruitzuur is daardoor uitermate geschikt is om verschillende vormen van acné te behandelen.


Een enkele behandeling kan de huid absoluut diep reinigen en opfrissen, maar acné wordt het best behandeld in kuurvorm, ondersteund door thuisgebruik van de juiste huidverzorging. Een acné kuur omvat 3 behandelingen in de salon met minimaal 1 week en maximaal 2 weken ertussen.


Waaruit bestaat een Fruitzuurpeeling ACNÉ?

een dieptereiniging,

fruitzuurpeeling,

LMA Care liposoomserum

ampul