Cupping

CUPPING


Facial-Cupping is een bindweefselmassage voor het gezicht, hals en decolleté. D.m.v. een vacuüm zuigtechniek met 4 verschillende cups is het één van de meest natuurlijke huidverjongende en huidverstevigende behandelingen. Het wordt toegepast om de huid te verbeteren , zorgt voor een algehele anti-aging!


Cupping is  gericht op bindweefsel, aanhechtingen, musculatuur (spieren) en de lichaamsvloeistoffen zoals bloed en lymfe.


Het zorgt uiteindelijk voor:

Een optimale doorbloeding daardoor komen voldoende bouwstoffen en zuurstof bij de cellen en krijg je een maximaal herstel.

Verwijdering van oud, beschadigd bindweefsel zodat het plaats kan maken voor nieuw geproduceerd, stevig collageen en elastine.

Vervanging van oude verslapte aanhechtingen voor nieuwe strakke verbindingen van de huid aan het onderliggende spierweefsel.

Een betere spiertonus van de musculatuur onder de huid.

Meer volume in de huid door de toegenomen hydratatie en collageen.


Bij Sifra Skin Care kunt u ook terecht voor een Cupping Lichaamsmassage.                                              Deze werkt specifiek op onderste huidlagen en spieren en is zeer geschikt als anti-cellulite behandeling.