Privacy statement

PRIVACYVERKLARING VAN SIFRA SKIN CARE

 

Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Sifra Skin Care verwerkt van haar klanten. Indien je klant wordt van Sifra Skin Care, of om een andere reden persoonsgegevens aan Sifra Skin Care verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacyverklaring te verwerken. Wij adviseren je om het Privacyverklaring door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

 

1. Verantwoordelijke

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is: Willie Eveleens, Sifra Skin Care, Kerkstraat 36,4265 JE Genderen, KVK nummer: 18042289, te bereikbaar via e-mail info@skincare.nl of via telefoon: 0416-691179 / 06-12784694

 

2. Persoonsgegevens

Sifra Skin Care verwerkt persoonsgegevens op het moment dat je gebruik maakt van haar diensten en/of omdat u deze zelf aan haar verstrekt.

Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die zij verwerkt:

- Voor- en achternaam

- Geslacht - Geboortedatum

- Adresgegevens, eventueel postadres

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Gezondheidsgegevens

- Voor- en na foto's

 

3. Met welk doel en op basis van welke grondslag zij de persoonsgegevens verwerkt

Sifra Skin Care verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

- Het contact hebben over afspraken en de eventuele annulering daarvan

- Het afhandelen van je betaling

- Verzenden van haar nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om haar dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van haar diensten en producten

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Het monitoren van de voortgang van de behandeling

- Foto's voor het gebruik op SocialMedia (onherkenbaar)

 

4. Bewaartermijnen

Sifra Skin Care verwerkt en bewaart je persoonsgegevens tot het moment dat je verzoekt deze gegevens te verwijderen. Aansluitend worden de persoonsgegevens vernietigd.

 

5. Gegevens inzien, aanpassen of verwijdering

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door Sifra Skin Care en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van je bewaren in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoons-gegevens sturen naar info@sifraskincare.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek. Sifra Skin Care wilt je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

6. Afmelding e-mail berichtgeving

Sifra Skin Care gebruikt je naam en e-mailadres om je haar e-mail nieuwsbrief met informatie over activiteiten, diensten en andere interessante informatie te versturen. Afmelding voor deze mailings is ten allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.

 

7. Wijzigingen

Deze Privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website van Sifra Skin Care bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig de Privacyverklaring te bekijken en door te nemen, om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

 

8. Delen van persoonsgegevens met derden

Sifra Skin Care verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld belastingdienst of zorgverzekeraar).

 

9. Cookies of vergelijkbare technieken

Sifra Skin Care maakt geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken.

 

10. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Sifra Skin Care neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan direct contact op met info@sifraskincare.nl of 06-12784694

Sifra Skin Care

Kerkstraat 36

4265 JE Genderen

 

Info@sifraskincare.nl

0416 691179

06 12784694

Sifra Skin Care heeft het ANBOS keurmerk. Dat wil zeggen dat u behandelingen voor Electrisch ontharen, IPL/Laser ontharen en Acné kunt declareren bij uw zorgverzekeraar (check hiervoor uw polis)

 

Daarnaast geeft Anbos garanties omtrent de kwaliteit van onze behandelingen. Wij zijn bij Anbos bekend onder nummer 10062

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

Behandeling op afspraak

2018 Copyright @ SIFRA SKIN CARE - All Rights Reserved