E-light / IPL

IPL / E-LIGHT ONTHAREN

PERMANENT ONTHAREN MET IPL/E-Light


Ontharen: Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarvermindering van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Ook zijn er diverse speciale behandelingen voor het gezicht. Het werkt als volgt, de lichtflits wordt omgezet in warmte en wordt via het pigment naar de voedingsbodem van het haar geleid. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar zal op die plaats niet meer terug groeien. De omliggende huid en het weefsel worden absoluut niet beschadigd. 


Beauty: IPL/E-light kan daarnaast ook diep in de huid doordringen en selectief te werk gaan op onderhuids pigment, bloedvaten, (verwijderen van) sproeten en couperose.  Tegelijkertijd  stimuleert de IPL/ E-light de aanmaak van onderhuids collageen, maakt de huid jeugdiger, gezonder en glad.


Voor de behandeling van: 

Permanent ontharen, huidverjonging, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acné, spider naevi, rosacea


Goed om te weten:

Vraag je verzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Onze ervaring is, dat dit in veel gevallen wordt toegekend! Vraag vrijblijvend naar meer info.

De techniek

IPL/E-light is de meest veilige en effectieve techniek voor duurzaam ontharen en huidverbetering. De E-light techniek is geschikt voor ieder huidtype. Het ontharen is vrijwel pijnloos, alleen op plekken waar bepaalde huidzenuwen dicht op de oppervlakte liggen kunt u dit ervaren als een speldenprikje, bijvoorbeeld in de liesplooien, de enkels, de nek en de oksels. Door de lagere lichtintensiteit is het veiliger en kan daarom ook worden gebruikt op een donker huidtype. Een gewone IPL kan niet worden gebruikt bij een donkere huid en is niet effectief op rood, blond, en grijs haar. Met ons systeem zijn alle huid en haartypes wel gewoon te behandelen.

Wat veel mensen niet weten, is dat IPL/E-light niet alleen ingezet kan worden tegen ongewenste en/of overmatige haargroei, maar ook voor andere indicaties die zorgen voor onzekerheid omtrent het uiterlijk. Zoals bijvoorbeeld: Acné, couperose, rimpelvorming of pigmentvlekken.

 

Waarom bij Sifra Skin Care?

Sifra Skin Care heeft jarenlange ervaring in het behandelen van overbeharing. Hierdoor kan ik u professioneel begeleiden en adviseren. Naast IPL is er ook een mogelijkheid tot electrisch ontharen. Bovendien ben ik  sinds 2007 gediplomeerd ontharingsspecialiste. Heeft u een indicatie? Dan komt u in veel gevallen in aanmerking voor een vergoeding via uw zorgverzekeraar.


Voorbereiding

  • 6 weken voor de eerste behandeling mogen de haren niet meer geharst of geëpileerd worden, scheren mag wel.
  • 3 tot 4 weken voor de eerste behandeling mag u niet in de zon of zonnebank, dit omdat het resultaat het beste is als u huid niet te bruin is. Tijdens de kuur is het belangrijk dat u de behandelde plaatsen zo goed mogelijk tegen uv-straling beschermt door het te bedekken. Gebruik van een sunblock is ook een optie.
  • 1 dag voor de behandeling moet u de te behandelen plaats kort scheren,zodat de eventuele irritatie van het scheren is weggetrokken als u behandeld wordt. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij dit eventueel voor u doen.
  • gebruik op de behandeldag geen bodylotion, deodorant op basis van alcohol of parfum op het te behandelen gebied.


Voor meer vragen en een persoonlijk advies kunt u vrijblijvend een gratis afspraak maken. Wij beantwoorden uw vragen graag!


Sifra Skin Care

Kerkstraat 36

4265 JE Genderen


Info@sifraskincare.nl

0416 691179

06 12784694

Sifra Skin Care heeft het ANBOS keurmerk. Dat wil zeggen dat u behandelingen voor Electrisch ontharen, IPL/Laser ontharen en Acné kunt declareren bij uw zorgverzekeraar (check hiervoor uw polis)


Daarnaast geeft Anbos garanties omtrent de kwaliteit van onze behandelingen. Wij zijn bij Anbos bekend onder nummer 10062

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

Behandeling op afspraak

2018 Copyright @ SIFRA SKIN CARE - All Rights Reserved