Handen en voeten

HANDEN EN VOETEN

 

MANICURE

Geef uw handen en nagels extra aandacht de verzorging die ze nodig hebben door middel van een manicurebehandeling. De behandeling bestaat uit:

Handen reinigen - nagels vijlen - nagelriemen verzorgen - handmassage - evt. blanke lak.

 

PEDICURE

Tijdens een pedicure behandeling verzorgen wij uw voeten en behandelen specifieke voetklachten zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen. Wist u dat door pijnlijke voeten ongemerkt uw houding verandert? Hierdoor kunnen vervelende rug of nekklachten ontstaan. Met een goede en regelmatige verzorging van uw voeten voorkomt u de ongemakken.

 

Wij werken met de 'nattechniek" De behandeling voelt daardoor aangenaam, ontspannen en verkoelend aan. De behandeling wordt aangepast op uw wensen en op die van uw voeten.

 

De Manicure en Pedicure behandelingen kunnen worden uitgebreid met lakken van de nagels, hand- of voetmassage of hand- of voetpakking.

 

Sifra Skin Care

Kerkstraat 36

4265 JE Genderen

 

Info@sifraskincare.nl

0416 691179

06 12784694

Sifra Skin Care heeft het ANBOS keurmerk. Dat wil zeggen dat u behandelingen voor Electrisch ontharen, IPL/Laser ontharen en Acné kunt declareren bij uw zorgverzekeraar (check hiervoor uw polis)

 

Daarnaast geeft Anbos garanties omtrent de kwaliteit van onze behandelingen. Wij zijn bij Anbos bekend onder nummer 10062

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

Behandeling op afspraak

2018 Copyright @ SIFRA SKIN CARE - All Rights Reserved