Anti-aging

ANTI-AGING

 

Bijna iedereen wil er tegenwoordig jong uitzien, vitaal zijn, of liefst allebei. De kern van anti-aging is het vertragen van het verouderingsproces.

 

Door schadelijke invloeden van buitenaf, bepaalde levensstijl of verkeerde verzorgingsproducten heeft de huid de neiging om sneller te verouderen. Hoe ouder men wordt, des te meer vraagt de huid om aangepaste producten en behandelingen.

 

Om aan deze behoefte tegemoet te komen bied Sifra Skincare diverse Anti-Age behandelingen aan met als doel de huid te herstellen en een jongere uitstraling te geven. Behandelingen met Microdermabrasie, L.E.D Lichttherapie, Transformage 3D, Ultrasoon geluidstherapie en E-light/IPL behoren tot de mogelijkheden.

 

Ook de producten van Dr. Baumann bieden effectieve anti-aging dankzij de hooggeconcentreerde ingrediënten waarvan de werking ECHT wetenschappelijk onderzocht en bewezen is. Bovendien vermijden ze ongezonde, huidverouderende stoffen in hun producten. De producten zijn gericht op zichtbare huidverbetering en huidverjonging ook in geval van huidproblemen zoals eczeem rosacea, couperose en acné.

ANTI-AGING TOP BEHANDELING

 

Intensieve behandeling waar 2 apparaten gecombineerd worden. De intensieve peeling door middel van de microdermabrasie bereid de huid voor op betere opname van actieve werkstoffen

 

Na de micordermabrasie komt de huid onder het rode licht van de LED lamp. Je huid krijgt hiermee een energieboost waardoor cellen worden aangezet om nieuw Collageen aan te maken. Een betere doorbloeding betekent een betere zuurstofvoorziening

 

Waaruit bestaat de Microdermabrasie + Collageen behandeling?

  • reiniging
  • eventueel bijwerken wenkbrauwen
  • voorbereiding
  • Microdermabrasie
  • serum
  • LED lichttherapie
  • Collageen Mask
  • afsluitende verzorging

 

Sifra Skin Care

Kerkstraat 36

4265 JE Genderen

 

Info@sifraskincare.nl

0416 691179

06 12784694

Sifra Skin Care heeft het ANBOS keurmerk. Dat wil zeggen dat u behandelingen voor Electrisch ontharen, IPL/Laser ontharen en Acné kunt declareren bij uw zorgverzekeraar (check hiervoor uw polis)

 

Daarnaast geeft Anbos garanties omtrent de kwaliteit van onze behandelingen. Wij zijn bij Anbos bekend onder nummer 10062

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag

Behandeling op afspraak

2018 Copyright @ SIFRA SKIN CARE - All Rights Reserved